SOH's Verkstadsservice

Östergötlands län

Information

SOH's Verkstadsservice hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där SOH's Verkstadsservice finns. I Finspång så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. SOH's Verkstadsservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket SOH's Verkstadsservice har haft sedan 1995-01-01. SOH's Verkstadsservice har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SOH's Verkstadsservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0485-26132.

Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

SOH's Verkstadsservice har idag 521215-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SOH's Verkstadsservice

Plåtslageri och mekanisk verksamhet inom verkstadsindustrin såsom svets och smide samt hästverksamhet.

I SOH's Verkstadsservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sohlström, Jan Gunnar som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .