Mackan's frisering

Östergötlands län

Information

510701-XXXX är organisationsnummer för företaget Mackan's frisering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mackan's frisering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som Mackan's frisering finns i.

Mackan's frisering har varit registrerat sedan 1988-07-01 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mackan's frisering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Mackan's frisering är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för Mackan's frisering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mackan's frisering så kan ni göra det på telefon genom 0122-12456 eller genom brev på följande adress:

Herrfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Mackan's frisering och det är Axelsson, Clas Magnus som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,