Gläns Massage & Hälsoutveckling

Östergötlands län

Information

Gläns Massage & Hälsoutveckling är ett bolag som finns i Finspång. I Gläns Massage & Hälsoutveckling finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Glenn Tomas som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gläns Massage & Hälsoutveckling så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gläns Massage & Hälsoutveckling på telefon 0122-41250.

Massage och friskvård i förebyggande och rehabiliterande syfte, försäljning av friskvårdsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gläns Massage & Hälsoutveckling av bolagstypen Enskild firma.

Gläns Massage & Hälsoutveckling är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gläns Massage & Hälsoutveckling innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Gläns Massage & Hälsoutveckling är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gläns Massage & Hälsoutveckling så är det följande:

Gläns Massage & Hälsoutveckling har 501221-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.