Helgessons Herrfrisering

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Finspång och Helgessons Herrfrisering är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Helgessons Herrfrisering är ett av dem. Statusen för Helgessons Herrfrisering är att Bolaget är aktivt.

Helgessons Herrfrisering är ett Enskild firma och skapades 1993-01-20. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där företaget finns i jobbar för att företag som Helgessons Herrfrisering ska trivas.

Helgessons Herrfrisering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Finspång så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hårvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Helgessons Herrfrisering är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Helgessons Herrfrisering och det finns flera företag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Helgessons Herrfrisering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-10035.

.

De som är på något sätt har med Helgessons Herrfrisering är Helgesson, Per-Håkan som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Helgessons Herrfrisering har 501126-XXXX som sitt organisationsnummer.