Golfrestaurangen i Finspång

Östergötlands län

Information

460625-XXXX är organisationsnummer för bolaget Golfrestaurangen i Finspång. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Golfrestaurangen i Finspång är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som Golfrestaurangen i Finspång finns i.

Golfrestaurangen i Finspång har varit registrerat sedan 1988-03-04 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Golfrestaurangen i Finspång så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Golfrestaurangen i Finspång är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för Golfrestaurangen i Finspång är följande:

Vill ni komma i kontakt med Golfrestaurangen i Finspång så kan ni göra det på telefon genom 0122-10833 eller genom brev på följande adress:

Flytt- och kontorsstädning samt drift av golfrestaurangen. (restauratör)

Det finns olika personer som har en koppling med Golfrestaurangen i Finspång och det är Darenius, Gun Marlene Elisabeth som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,