Sonia-Salongen Sonia Helgesson

Östergötlands län

Information

430611-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sonia-Salongen Sonia Helgesson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sonia-Salongen Sonia Helgesson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som Sonia-Salongen Sonia Helgesson finns i.

Sonia-Salongen Sonia Helgesson har varit registrerat sedan 1974-11-01 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sonia-Salongen Sonia Helgesson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sonia-Salongen Sonia Helgesson är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för Sonia-Salongen Sonia Helgesson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sonia-Salongen Sonia Helgesson så kan ni göra det på telefon genom 0122-40186 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Sonia-Salongen Sonia Helgesson och det är Helgesson, Sonia Ingegärd som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,