M-H Transport & Express Mauri Mäki-Heikkilä

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Finspång och M-H Transport & Express Mauri Mäki-Heikkilä är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och M-H Transport & Express Mauri Mäki-Heikkilä är ett av dem. Statusen för M-H Transport & Express Mauri Mäki-Heikkilä är att Bolaget är aktivt.

M-H Transport & Express Mauri Mäki-Heikkilä är ett Enskild firma och skapades 1977-02-04. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som M-H Transport & Express Mauri Mäki-Heikkilä ska trivas.

I Finspång så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Åkeri och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M-H Transport & Express Mauri Mäki-Heikkilä inte är momsregistrerat.

Idag är M-H Transport & Express Mauri Mäki-Heikkilä och det finns flera verksamheter som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med M-H Transport & Express Mauri Mäki-Heikkilä så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-15653.

.

De som är på något sätt har med M-H Transport & Express Mauri Mäki-Heikkilä är Mäki-Heikkilä, Mauri Rikhard som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

M-H Transport & Express Mauri Mäki-Heikkilä har 410228-XXXX som sitt organisationsnummer.