Ursus

Östergötlands län

Information

Ursus hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Ursus finns. I Finspång så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ursus tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ursus har haft sedan 2005-03-10. Ursus har funnits sedan och 2005-03-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ursus så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 013-209790.

Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Ursus har idag 401102-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ursus

Konsult- och uppdragsverksamhet inom styrelsearbete, företagsledning, affärsutveckling, analog- och digital bildbehandling

I Ursus så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thundal, Björn Gustaf som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .