Lennarts Frisersalong Lennart Andersson

Östergötlands län

Information

Lennarts Frisersalong Lennart Andersson hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Lennarts Frisersalong Lennart Andersson finns. I Finspång så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lennarts Frisersalong Lennart Andersson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lennarts Frisersalong Lennart Andersson har haft sedan 1994-01-01. Lennarts Frisersalong Lennart Andersson har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lennarts Frisersalong Lennart Andersson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0122-10439.

Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lennarts Frisersalong Lennart Andersson har idag 400608-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lennarts Frisersalong Lennart Andersson

Herrfrisering.

I Lennarts Frisersalong Lennart Andersson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Hans Lennart som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .