Torstorps Industribygg

Östergötlands län

Information

380927-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Torstorps Industribygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torstorps Industribygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som Torstorps Industribygg finns i.

Torstorps Industribygg har varit registrerat sedan 1997-01-14 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Torstorps Industribygg så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Torstorps Industribygg är och det finns flera verksamheter i Finspång som också är .

Firmatecknare för Torstorps Industribygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Torstorps Industribygg så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Torstorps Industribygg och det är Karlsson, Björn Börje Botvik som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,