Fotograf Gunnar Johansson

Östergötlands län

Information

320715-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fotograf Gunnar Johansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fotograf Gunnar Johansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som Fotograf Gunnar Johansson finns i.

Fotograf Gunnar Johansson har varit registrerat sedan 1994-11-08 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fotograf Gunnar Johansson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fotograf Gunnar Johansson är och det finns flera verksamheter i Finspång som också är .

Firmatecknare för Fotograf Gunnar Johansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fotograf Gunnar Johansson så kan ni göra det på telefon genom 0122-15951 eller genom brev på följande adress:

Fotografisk verksamhet såsom fotouppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Fotograf Gunnar Johansson och det är Johansson, Erik Gunnar som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma,