Katta & Carro Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Katta & Carro Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Katta & Carro Handelsbolag finns. I Finspång så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Katta & Carro Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Katta & Carro Handelsbolag har funnits sedan och 2008-02-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Katta & Carro Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergslagsv. 13, 612 30, Finspång men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0122-16300.

Finspång arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Katta & Carro Handelsbolag har idag 969731-6249 som sitt organisationummer.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Katta & Carro Handelsbolag

Frisör, klädbutik, samt kaffeservering.

I Katta & Carro Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Caroline Margareta som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Tackovic, Katarina som är född 1981 och har titeln Bolagsman, .