Video Giganten i Finspång Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Finspång och Video Giganten i Finspång Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Video Giganten i Finspång Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Video Giganten i Finspång Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Video Giganten i Finspång Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-09-06. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Video Giganten i Finspång Handelsbolag ska trivas.

Video Giganten i Finspång Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27. I Finspång så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Video-, filmuthyrning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Video Giganten i Finspång Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27.

Idag är Video Giganten i Finspång Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Video Giganten i Finspång Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-12217.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Video Giganten i Finspång Handelsbolag är Ghane, Amir som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Ghane, Mahdi som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, .

Video Giganten i Finspång Handelsbolag har 969729-4412 som sitt organisationsnummer.