Lotorp Vandrarhem och Café Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969724-0159 är organisationsnummer för företaget Lotorp Vandrarhem och Café Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lotorp Vandrarhem och Café Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Finspång som är den kommunen som Lotorp Vandrarhem och Café Handelsbolag finns i.

Lotorp Vandrarhem och Café Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-01-17 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lotorp Vandrarhem och Café Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-22.

Lotorp Vandrarhem och Café Handelsbolag är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för Lotorp Vandrarhem och Café Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Lotorp Vandrarhem och Café Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0122-71070 eller genom brev på följande adress:
Gröna v. 25 B, 612 40, Finspång

Vandrarhem med café, cykel och båtuthyrning samt försäljning av souvenirer, hantverks och hälsoprodukter. Konsulttjänster inom företagsutveckling samt utbildnings och konferensverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lotorp Vandrarhem och Café Handelsbolag och det är Jangenfalk, Annie Theres som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Jangenfalk, Leif Gustav Conny som är född 1955 och har titeln Bolagsman,