Nangs Kök & Restaurang Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Nangs Kök & Restaurang Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Nangs Kök & Restaurang Handelsbolag finns. I Finspång så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Nangs Kök & Restaurang Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Nangs Kök & Restaurang Handelsbolag har haft sedan 2006-05-04. Nangs Kök & Restaurang Handelsbolag har funnits sedan och 2006-05-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nangs Kök & Restaurang Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 72, 582 28, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-138382.

Finspång arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Nangs Kök & Restaurang Handelsbolag har idag 969717-7492 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Nangs Kök & Restaurang Handelsbolag

Restaurangverksamhet.

I Nangs Kök & Restaurang Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kulnok, Buntarika som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Sterlinge, Rolf Peder som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .