Cleant Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Cleant Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som Cleant Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Cleant Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-08-01.

Cleant Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-09-22. Men sedan 2006-08-04 så har Cleant Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Smältarev. 23, 612 36, Finspång. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cleant Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-0948695.

Finspång arbetar för att verksamheter som Cleant Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Cleant Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Servicetjänster inom verkstadsindustrin. Dykutbildning, kurser och utbildningar inom miljö och kvalitet.

Firmatecknare för Cleant Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cleant Handelsbolag och det är följande personer, Karlsson, Erik Jakob som är född 1984 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Hans Petter som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Hans Reinhold som är född 1946 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Cleant Handelsbolag är 969713-4048.