Psykoterapi och Psykiatri, Karin och Gunnar Ahnlund Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Finspång och Psykoterapi och Psykiatri, Karin och Gunnar Ahnlund Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Psykoterapi och Psykiatri, Karin och Gunnar Ahnlund Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Psykoterapi och Psykiatri, Karin och Gunnar Ahnlund Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Psykoterapi och Psykiatri, Karin och Gunnar Ahnlund Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-12-01. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där bolaget finns i jobbar för att bolag som Psykoterapi och Psykiatri, Karin och Gunnar Ahnlund Handelsbolag ska trivas.

Psykoterapi och Psykiatri, Karin och Gunnar Ahnlund Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20. I Finspång så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Kognitiv psykoterapi, handledning och konsultation. Specialpsykiatrisk konsultation, rådgivning och behandlig.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Psykoterapi och Psykiatri, Karin och Gunnar Ahnlund Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20.

Idag är Psykoterapi och Psykiatri, Karin och Gunnar Ahnlund Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Psykoterapi och Psykiatri, Karin och Gunnar Ahnlund Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-40310.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Psykoterapi och Psykiatri, Karin och Gunnar Ahnlund Handelsbolag är Ahnlund, Carin Irene Christina som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Ahnlund, Nils Gunnar som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Psykoterapi och Psykiatri, Karin och Gunnar Ahnlund Handelsbolag har 969664-4609 som sitt organisationsnummer.