Regna Agrokultur Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Regna Agrokultur Handelsbolag är en verksamhet som finns i Finspång. I Regna Agrokultur Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagström Öberg, Eva Margareta som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Strömblad, Anna Elisabet som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Strömblad, Sven Gustav Magnus som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Öberg, Johan Magnus som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Regna Agrokultur Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Regna Agrokultur Handelsbolag på telefon 0151-70101.

Jordbruksverksamhet, konsultverksamhet inom jordbrukssektorn och därtill hörande verksamhet.

Idag är Regna Agrokultur Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Regna Agrokultur Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Regna Agrokultur Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-11-06 och Regna Agrokultur Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-11-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Regna Agrokultur Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Regna Agrokultur Handelsbolag har 969655-8924 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.