Herca Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Herca Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Herca Handelsbolag finns. I Finspång så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Herca Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Herca Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Herca Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tintomaras v. 4, 618 95, Stavsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 011-393311.

Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Herca Handelsbolag har idag 916697-1664 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Herca Handelsbolag

Kontroll och besiktningsverksamhet inom bygg- och anläggnings- branschen samt tjänster inom hotell och vårdsektorn och handel med varor knutna till verksamheten.

I Herca Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Nils Göran Konrad som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Thathong, Bunlom som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .