STALL ROXEN Handelsbolag

Östergötlands län

Information

STALL ROXEN Handelsbolag är en verksamhet som finns i Finspång. I STALL ROXEN Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergalycka Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Dahlin, Hans Sune som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Larsson, Algot Curt Olof som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Poom, Ain som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med STALL ROXEN Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå STALL ROXEN Handelsbolag på telefon 070-6760215.

Uppfödning av och tävling med travhästar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är STALL ROXEN Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

STALL ROXEN Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

STALL ROXEN Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och STALL ROXEN Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för STALL ROXEN Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

STALL ROXEN Handelsbolag har 916697-1102 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.