Gästgivaregårdens Lantbruk o Entreprenad, GLE Handelsbolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Gästgivaregårdens Lantbruk o Entreprenad, GLE Handelsbolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Finspång här finns det många olika Handelsbolag. Gästgivaregårdens Lantbruk o Entreprenad, GLE Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Finspång jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Gästgivaregårdens Lantbruk o Entreprenad, GLE Handelsbolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 916695-0486.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0122-50015 alternativt besöka eller skicka post till Gästgivaregårdens Lantbruk o Entreprenad, GLE Handelsbolag på följande adress Österby, 610 12, Hällestad.

Gästgivaregårdens Lantbruk o Entreprenad, GLE Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Gästgivaregårdens Lantbruk o Entreprenad, GLE Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Lantbruk med spannmål, nötkött och hästuppfödning. Entreprenad bestående av grävning, rundbalning, vallfrösådd, harvning och snöröjning.