Glass & Korv, Elsy Persson Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Glass & Korv, Elsy Persson Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Glass & Korv, Elsy Persson Handelsbolag finns. I Finspång så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Glass & Korv, Elsy Persson Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Glass & Korv, Elsy Persson Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. Glass & Korv, Elsy Persson Handelsbolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Glass & Korv, Elsy Persson Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergslagstorget 1, 612 30, Finspång men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0122-41558.

Finspång arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Glass & Korv, Elsy Persson Handelsbolag har idag 916694-4679 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Glass & Korv, Elsy Persson Handelsbolag

Gatukök.

I Glass & Korv, Elsy Persson Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Elsy Iris Elisabet som är född 1929 och har titeln Bolagsman, Persson, Nils Kenneth som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .