VÄVHANTVERK, Kerstin Danielsson Handelsbolag

Östergötlands län

Information

VÄVHANTVERK, Kerstin Danielsson Handelsbolag är en verksamhet som finns i Finspång. I VÄVHANTVERK, Kerstin Danielsson Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Danielsson, Bror Kenneth Rickard som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Danielsson, Kerstin Margareta som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med VÄVHANTVERK, Kerstin Danielsson Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå VÄVHANTVERK, Kerstin Danielsson Handelsbolag på telefon 011-65072.

Försäljning av handvävda arbeten. Återförsäljare av mattrasor och garner. Konsultverksamhet.

Idag är VÄVHANTVERK, Kerstin Danielsson Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

VÄVHANTVERK, Kerstin Danielsson Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

VÄVHANTVERK, Kerstin Danielsson Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och VÄVHANTVERK, Kerstin Danielsson Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VÄVHANTVERK, Kerstin Danielsson Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

VÄVHANTVERK, Kerstin Danielsson Handelsbolag har 916693-6444 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Östergötlands län.