Finspångs Byggtjänst Bengt Larsson Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Finspångs Byggtjänst Bengt Larsson Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som Finspångs Byggtjänst Bengt Larsson Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Finspångs Byggtjänst Bengt Larsson Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Finspångs Byggtjänst Bengt Larsson Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1988-01-08. Men sedan 1997-01-01 så har Finspångs Byggtjänst Bengt Larsson Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stjärnvik 7, 612 92, Finspång. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Finspångs Byggtjänst Bengt Larsson Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0122-16248.

Finspång arbetar för att bolag som Finspångs Byggtjänst Bengt Larsson Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Finspångs Byggtjänst Bengt Larsson Handelsbolag. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Byggnation av nya villor samt reparationer av hus och annan byggnadsverksamhet.

Firmatecknare för Finspångs Byggtjänst Bengt Larsson Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Larsson, Bengt Olof.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Finspångs Byggtjänst Bengt Larsson Handelsbolag och det är följande personer, Larsson, Bengt Olof som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Oksvold Larsson, Bodil Marie som är född 1955 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Finspångs Byggtjänst Bengt Larsson Handelsbolag är 916692-5157.