Benny Karlssons Måleri Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916413-2459 är organisationsnummer för företaget Benny Karlssons Måleri Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Benny Karlssons Måleri Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Finspång som är den kommunen som Benny Karlssons Måleri Handelsbolag finns i.

Benny Karlssons Måleri Handelsbolag har varit registrerat sedan 1978-08-25 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Benny Karlssons Måleri Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Benny Karlssons Måleri Handelsbolag är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för Benny Karlssons Måleri Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Benny Karlssons Måleri Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0122-20140 eller genom brev på följande adress:
S. Storängsv. 54 A, 612 43, Finspång

Måleriverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Benny Karlssons Måleri Handelsbolag och det är Karlsson, Bo Tage Roger som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Lars Tage Benny som är född 1952 och har titeln Bolagsman,