Persson's Villa, Mark och Trädgård

Östergötlands län

Information

Persson's Villa, Mark och Trädgård är ett företag som finns i Finspång. I Persson's Villa, Mark och Trädgård finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Henrik Johan som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Persson's Villa, Mark och Trädgård så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Persson's Villa, Mark och Trädgård på telefon 073-9227052.

Trädgård med inriktning: Anläggning, beskärning, skötsel och underhåll samt professionell gräsvård till fotbollsplaner och golfbanor.

Idag är Persson's Villa, Mark och Trädgård av bolagstypen Enskild firma.

Persson's Villa, Mark och Trädgård är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Persson's Villa, Mark och Trädgård innehar ej F-skattsedel och Persson's Villa, Mark och Trädgård är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Persson's Villa, Mark och Trädgård så är det följande:

Persson's Villa, Mark och Trädgård har 850915-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.