Skönhetshuset Caroline

Östergötlands län

Information

Skönhetshuset Caroline är ett av många bolag som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som Skönhetshuset Caroline finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skönhetshuset Caroline är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-09-27.

Skönhetshuset Caroline som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-07-04. Men sedan 2007-09-27 så har Skönhetshuset Caroline varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skönhetshuset Caroline så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-2478056.

Finspång arbetar för att bolag som Skönhetshuset Caroline ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Skönhetshuset Caroline. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Försäljning av tjänster inom hudvård tex färgning av ögonfransar och bryn, plockning av ögonbryn, vaxning, massage, ansiktsbehandlingar, manikyr osv. Även försäljning av hudvårdsprodukter.

Firmatecknare för Skönhetshuset Caroline är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skönhetshuset Caroline och det är följande personer, Schilling, Caroline Ingegerd M som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Skönhetshuset Caroline är 840308-XXXX.