Häng i gärdsgården

Östergötlands län

Information

Häng i gärdsgården hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Häng i gärdsgården finns. I Finspång så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Häng i gärdsgården tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Häng i gärdsgården har haft sedan 2002-11-28. Häng i gärdsgården har funnits sedan och 2002-11-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Häng i gärdsgården så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4731313.

Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Häng i gärdsgården har idag 830405-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Häng i gärdsgården

Skogsservice såsom röjning, vedhuggning och gärdsgårdshägning.

I Häng i gärdsgården så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jakobsson, Per Åke som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .