FINSPÅNGS BOWLINGHALLFÖRENING

Östergötlands län

Information

FINSPÅNGS BOWLINGHALLFÖRENING är ett av många verksamheter som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som FINSPÅNGS BOWLINGHALLFÖRENING finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

FINSPÅNGS BOWLINGHALLFÖRENING som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1986-06-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Oxhagsv. 6E, 612 32, Finspång. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FINSPÅNGS BOWLINGHALLFÖRENING så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0122-85146.

Finspång arbetar för att verksamheter som FINSPÅNGS BOWLINGHALLFÖRENING ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för FINSPÅNGS BOWLINGHALLFÖRENING. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Bowlinghall med cafeteria.

Firmatecknare för FINSPÅNGS BOWLINGHALLFÖRENING är följande:
; Firman tecknas av styrelseledamöterna Johansson, Jan Olov Henri, ; Eriksson, Karl Ove och Andersson, Hans Lennart samt Fredriksson, ; Anita, två i förening..

Det finns idag lite personer som är kopplade till FINSPÅNGS BOWLINGHALLFÖRENING och det är följande personer, Ainerfors, Nils-Göran Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Laila Carina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Hans Lennart som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Karl Ove som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Olov Henri som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Almqvist, Per-Olof som är född 1942 och har titeln Suppleant.Jahrl, Britt-Marie Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lill-Smeds, Per Arnold som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kaj Rikard som är född 1945 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för FINSPÅNGS BOWLINGHALLFÖRENING är 825001-8960.