FrisörKatta

Östergötlands län

Information

810826-XXXX är organisationsnummer för bolaget FrisörKatta. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FrisörKatta är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som FrisörKatta finns i.

FrisörKatta har varit registrerat sedan 2006-09-07 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för FrisörKatta så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

FrisörKatta är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för FrisörKatta är följande:

Vill ni komma i kontakt med FrisörKatta så kan ni göra det på telefon genom 0122-13090 eller genom brev på följande adress:

Frisör.

Det finns olika personer som har en koppling med FrisörKatta och det är Tackovic, Katarina som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,