INTEXA Engineering

Östergötlands län

Information

791211-XXXX är organisationsnummer för verksamheten INTEXA Engineering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som INTEXA Engineering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som INTEXA Engineering finns i.

INTEXA Engineering har varit registrerat sedan 2006-11-23 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för INTEXA Engineering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-26.

INTEXA Engineering är och det finns flera verksamheter i Finspång som också är .

Firmatecknare för INTEXA Engineering är följande:

Vill ni komma i kontakt med INTEXA Engineering så kan ni göra det på telefon genom 070-7203452 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster inom maskinteknik såsom konstruktion (ritningar samt 3-D-modellering), beräkningar inom värmeöverföring, utveckling av nya produktionsmetoder samt förmedling av tekniktjänster mellan svenska företag och utländska forskningsinstitut. Marknadsföring av svenska teknikprodukter utomlands, informationstjänster om industriföretag i CIS-regionen (Ryssland Ukraina) samt assistans att finna leverantörer i CIS- regionen.

Det finns olika personer som har en koppling med INTEXA Engineering och det är Schukin, Andrey som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,