Uthyrningstjänst Anna Johansson

Östergötlands län

Information

771120-XXXX är organisationsnummer för bolaget Uthyrningstjänst Anna Johansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Uthyrningstjänst Anna Johansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som Uthyrningstjänst Anna Johansson finns i.

Uthyrningstjänst Anna Johansson har varit registrerat sedan 1997-11-07 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Uthyrningstjänst Anna Johansson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Uthyrningstjänst Anna Johansson är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för Uthyrningstjänst Anna Johansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Uthyrningstjänst Anna Johansson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hotellverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Uthyrningstjänst Anna Johansson och det är Eriksson, Anna Maria Linnéa som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,