Ruskåsens jaktklubb Ekonomisk förening

Östergötlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Finspång och Ruskåsens jaktklubb Ekonomisk förening är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Ruskåsens jaktklubb Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Ruskåsens jaktklubb Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Ruskåsens jaktklubb Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1997-11-10. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där företaget finns i jobbar för att företag som Ruskåsens jaktklubb Ekonomisk förening ska trivas.

Ruskåsens jaktklubb Ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Finspång så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva jakt- och viltvård samt försäljning av kött.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ruskåsens jaktklubb Ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Ruskåsens jaktklubb Ekonomisk förening och det finns flera företag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Ruskåsens jaktklubb Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-12000.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Bengt-Olof Karlsson ensam..

De som är på något sätt har med Ruskåsens jaktklubb Ekonomisk förening är Backhans, Sten som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt Gösta som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt-Olof Gösta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karin som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sten-Erik Martin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Stig Gustav Yngve som är född 1948 och har titeln SuppleantKarlsson, Stig Roland som är född 1936 och har titeln Suppleant, .

Ruskåsens jaktklubb Ekonomisk förening har 769602-6280 som sitt organisationsnummer.