Riksbyggens Bostadsrättsförening Grytgölshus nr 1

Östergötlands län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Finspång och Riksbyggens Bostadsrättsförening Grytgölshus nr 1 är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Riksbyggens Bostadsrättsförening Grytgölshus nr 1 är ett av dem. Statusen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Grytgölshus nr 1 är att Bolaget är inaktivt.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Grytgölshus nr 1 är ett Bostadsrättsförening och skapades 1962-11-16. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där bolaget finns i jobbar för att bolag som Riksbyggens Bostadsrättsförening Grytgölshus nr 1 ska trivas.

I Finspång så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Riksbyggens Bostadsrättsförening Grytgölshus nr 1 inte är momsregistrerat.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Grytgölshus nr 1 och det finns flera bolag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Grytgölshus nr 1 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Riksbyggens Bostadsrättsförening Grytgölshus nr 1 är Nedstrand, Magnus Nils Agne som är född 1960 och har titeln Likvidator, .

Riksbyggens Bostadsrättsförening Grytgölshus nr 1 har 725000-3451 som sitt organisationsnummer.