Föreningen Folkets Hus i Finspång u p a

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Föreningen Folkets Hus i Finspång u p a. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Finspång här finns det många olika Ekonomisk förening. Föreningen Folkets Hus i Finspång u p a tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Finspång jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Föreningen Folkets Hus i Finspång u p a är ej momsregistretat och har organisationsnummer 725000-2180.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0122-10200 alternativt besöka eller skicka post till Föreningen Folkets Hus i Finspång u p a på följande adress Bergslagsv. 29, 612 30, Finspång.

Föreningen Folkets Hus i Finspång u p a är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Föreningen Folkets Hus i Finspång u p a så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , Jeansson, Robert Peter Jean som är född 1946 och har titeln Suppleant , Karlsson, Jesper Joakim som är född 1979 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att genom köp av fastigheter och byggande av hus tillhandahålla organisationer och enskilda personer lämpliga samlingslokaler samt parkanläggningar i och för sommarvistelse, där möten och förädlande nöjen av varjehanda slag kunna anordnas att bereda bostäder till i föreningens tjänst anställda personer att idka biograf-, café-, bageri- och konditorirörelse och annan därmed jämförlig hantering.