Bostadsrättsföreningen Hultsjögården

Östergötlands län

Information

Föreningen har till ändamål att förvärva byggnadstomterna Lotorp 1:149 och 1:155 att sammanlägga dessa till en tomt, att därå uppföra två byggnader samt att i dessa åt sina medlemmar upp- låta bostadslägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Hultsjögården vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Finspång så är Bostadsrättsföreningen Hultsjögården ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 1957-01-11 så skapades Bostadsrättsföreningen Hultsjögården och bolaget är har ej F-skattsedel.

725000-0317 är organisationsnummret för bolaget som finns i Finspång.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Hultsjögården och det finns många bolag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Hultsjögården så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Stig Gunnar Anders -Kruger, Asta Hannelore -Nilsson, Kaj Rikard

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Hultsjögården är Andersson, Stig Gunnar Anders som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Stefan Viktor som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Kruger, Asta Hannelore som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kaj Rikard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lena Elisabet som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Tommy Gustaf Fredrik som är född 1968 och har titeln SuppleantKrause, Peter Mathias som är född 1973 och har titeln Suppleant, .