AutomationsUtveckling i Finspång

Östergötlands län

Information

721122-XXXX är organisationsnummer för verksamheten AutomationsUtveckling i Finspång. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AutomationsUtveckling i Finspång är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som AutomationsUtveckling i Finspång finns i.

AutomationsUtveckling i Finspång har varit registrerat sedan 1996-08-30 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AutomationsUtveckling i Finspång så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

AutomationsUtveckling i Finspång är och det finns flera verksamheter i Finspång som också är .

Firmatecknare för AutomationsUtveckling i Finspång är följande:

Vill ni komma i kontakt med AutomationsUtveckling i Finspång så kan ni göra det på telefon genom 0122-15839 eller genom brev på följande adress:

Reparation och vidareutveckling av elektriska maskiner såsom kraftstationer, värmeanläggningar, lantbrukets anläggningar såsom torkar, utfodringssorterare, mjölkanläggning samt vattenverk. Elektriska installationer.

Det finns olika personer som har en koppling med AutomationsUtveckling i Finspång och det är Jardstål, Johan Karl Sivert som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,