Norra Skedevi Maskinförening ek. för.

Östergötlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Finspång och Norra Skedevi Maskinförening ek. för. är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Norra Skedevi Maskinförening ek. för. är ett av dem. Statusen för Norra Skedevi Maskinförening ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Norra Skedevi Maskinförening ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 1991-08-09. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där företaget finns i jobbar för att företag som Norra Skedevi Maskinförening ek. för. ska trivas.

Norra Skedevi Maskinförening ek. för. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Finspång så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att äga och till medlemmarna hyra ut lantbruks- maskiner samt om utrymme finns, även hyra ut maskiner till andra.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norra Skedevi Maskinförening ek. för. är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Norra Skedevi Maskinförening ek. för. och det finns flera företag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Norra Skedevi Maskinförening ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter två ; i förening..

De som är på något sätt har med Norra Skedevi Maskinförening ek. för. är Gustafsson, Erik Torbjörn som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lenneskog, Bo Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Kjell Artur som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Wärn, Ulf Magnus som är född 1959 och har titeln Suppleant, .

Norra Skedevi Maskinförening ek. för. har 716426-2557 som sitt organisationsnummer.