Bostadsrättsföreningen Aurora i Finspång

Östergötlands län

Information

Bostadsrättsföreningen Aurora i Finspång är ett bolag som finns i Finspång. I Bostadsrättsföreningen Aurora i Finspång finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Maud Marianne som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Karanta, Lauri Tauno Tapio som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Sven Arne Emanuel som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Knut Arne Michael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Anna Elisabeth som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bo Christer som är född 1947 och har titeln SuppleantNilsson, Jörgen Lars Ove som är född 1981 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Aurora i Finspång så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Aurora i Finspång på telefon .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Aurora i Finspång av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Aurora i Finspång är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Aurora i Finspång innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Aurora i Finspång är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Aurora i Finspång så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Aurora i Finspång har 716402-5442 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.