Saras Hälsokälla

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Finspång och Saras Hälsokälla är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Saras Hälsokälla är ett av dem. Statusen för Saras Hälsokälla är att Bolaget är aktivt.

Saras Hälsokälla är ett Enskild firma och skapades 2007-05-31. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Saras Hälsokälla ska trivas.

Saras Hälsokälla är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31. I Finspång så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bedriva massage och friskvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Saras Hälsokälla är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31.

Idag är Saras Hälsokälla och det finns flera verksamheter som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Saras Hälsokälla så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-1310076.

.

De som är på något sätt har med Saras Hälsokälla är Joelsson Hillbom, Sara Maria som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Saras Hälsokälla har 710715-XXXX som sitt organisationsnummer.