Björn Wallberg Svets & Entreprenad

Östergötlands län

Information

Björn Wallberg Svets & Entreprenad hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Björn Wallberg Svets & Entreprenad finns. I Finspång så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Björn Wallberg Svets & Entreprenad tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Björn Wallberg Svets & Entreprenad har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Björn Wallberg Svets & Entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Finspång arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Björn Wallberg Svets & Entreprenad har idag 681204-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Björn Wallberg Svets & Entreprenad

Svetsning och entreprenad såsom körning av skogsmaskiner, lastmaskiner, lastbilar och gräsmaskiner, samt därmed förenlig verksamhet.

I Björn Wallberg Svets & Entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallberg, Björn Sven Allan som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .