Hårgalleri't i Finspång

Östergötlands län

Information

670209-XXXX är organisationsnummer för företaget Hårgalleri't i Finspång. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hårgalleri't i Finspång är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som Hårgalleri't i Finspång finns i.

Hårgalleri't i Finspång har varit registrerat sedan 1997-11-10 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hårgalleri't i Finspång så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Hårgalleri't i Finspång är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för Hårgalleri't i Finspång är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hårgalleri't i Finspång så kan ni göra det på telefon genom 0122-18191 eller genom brev på följande adress:

Dam- och herrfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Hårgalleri't i Finspång och det är Eriksson, Karin Ingegerd som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,