Fräntorp Gräv och Maskinservice

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Finspång och Fräntorp Gräv och Maskinservice är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fräntorp Gräv och Maskinservice är ett av dem. Statusen för Fräntorp Gräv och Maskinservice är att Bolaget är aktivt.

Fräntorp Gräv och Maskinservice är ett Enskild firma och skapades 2002-11-14. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fräntorp Gräv och Maskinservice ska trivas.

Fräntorp Gräv och Maskinservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-14. I Finspång så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Entreprenadjobb och maskinreparationer mot lantbruk, småföretag, industrin, privatpersoner. Inköp och försäljning av maskiner och reservdelar samt därmed tillhörande verksamhet. Uthyrning av arbetskraft. Utbildning inom verkstadsindustrin.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fräntorp Gräv och Maskinservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-14.

Idag är Fräntorp Gräv och Maskinservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Fräntorp Gräv och Maskinservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-60474.

.

De som är på något sätt har med Fräntorp Gräv och Maskinservice är Evertsson, Joakim Lennart som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fräntorp Gräv och Maskinservice har 670116-XXXX som sitt organisationsnummer.