RK Illustrationer

Östergötlands län

Information

660816-XXXX är organisationsnummer för bolaget RK Illustrationer. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RK Illustrationer är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som RK Illustrationer finns i.

RK Illustrationer har varit registrerat sedan 2003-10-13 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för RK Illustrationer så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-18.

RK Illustrationer är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för RK Illustrationer är följande:

Vill ni komma i kontakt med RK Illustrationer så kan ni göra det på telefon genom 0122-17291 eller genom brev på följande adress:

Utföra teckningar och illustrationer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RK Illustrationer och det är Kronholm, Ralph Harald som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,