Forslunds Foto i Finspång

Östergötlands län

Information

651229-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Forslunds Foto i Finspång. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Forslunds Foto i Finspång är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som Forslunds Foto i Finspång finns i.

Forslunds Foto i Finspång har varit registrerat sedan 1996-09-10 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Forslunds Foto i Finspång så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Forslunds Foto i Finspång är och det finns flera verksamheter i Finspång som också är .

Firmatecknare för Forslunds Foto i Finspång är följande:

Vill ni komma i kontakt med Forslunds Foto i Finspång så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Fotografering.

Det finns olika personer som har en koppling med Forslunds Foto i Finspång och det är Forslund, Karl Mikael som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,