Maskinreparatören, Jonny Killander

Östergötlands län

Information

Maskinreparatören, Jonny Killander är en verksamhet som finns i Finspång. I Maskinreparatören, Jonny Killander finns det lite olika personer som är förknippade och det är Killander, Jonny Åke Mikael som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Maskinreparatören, Jonny Killander så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Maskinreparatören, Jonny Killander på telefon 0122-19610.

Reperation maskiner inom lantbruk entreprenad och skog.

Idag är Maskinreparatören, Jonny Killander av bolagstypen Enskild firma.

Maskinreparatören, Jonny Killander är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Maskinreparatören, Jonny Killander innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Maskinreparatören, Jonny Killander är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Maskinreparatören, Jonny Killander så är det följande:

Maskinreparatören, Jonny Killander har 650812-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.