BerCom Produkter

Östergötlands län

Information

BerCom Produkter hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där BerCom Produkter finns. I Finspång så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. BerCom Produkter tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket BerCom Produkter har haft sedan 1994-01-01. BerCom Produkter har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BerCom Produkter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0500-442140.

Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

BerCom Produkter har idag 650709-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för BerCom Produkter

Postorderverksamhet samt mekaniska arbeten, tillverkning och försäljning m m.

I BerCom Produkter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Conny Ingvar som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .