Pilens Industriservice

Östergötlands län

Information

Pilens Industriservice hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Pilens Industriservice finns. I Finspång så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Pilens Industriservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Pilens Industriservice har haft sedan 2000-07-19. Pilens Industriservice har funnits sedan och 2000-07-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pilens Industriservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0122-16926.

Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Pilens Industriservice har idag 640726-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pilens Industriservice

Personaluthyrning samt handel och tillverkning av främst industritillbehör.

I Pilens Industriservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pihl Olsen, Hans Anders som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .