QALM, Quarterhorses Annelie Mellqvist

Östergötlands län

Information

620328-XXXX är organisationsnummer för bolaget QALM, Quarterhorses Annelie Mellqvist. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som QALM, Quarterhorses Annelie Mellqvist är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som QALM, Quarterhorses Annelie Mellqvist finns i.

QALM, Quarterhorses Annelie Mellqvist har varit registrerat sedan 2005-05-27 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för QALM, Quarterhorses Annelie Mellqvist så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

QALM, Quarterhorses Annelie Mellqvist är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för QALM, Quarterhorses Annelie Mellqvist är följande:

Vill ni komma i kontakt med QALM, Quarterhorses Annelie Mellqvist så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Avel med hästar, försäljningsverksamhet av quarterhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med QALM, Quarterhorses Annelie Mellqvist och det är Mellqvist, Maj Annelie Elisabet som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,