Maria Carlsson's Klipphörna

Östergötlands län

Information

Maria Carlsson's Klipphörna hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Maria Carlsson's Klipphörna finns. I Finspång så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Maria Carlsson's Klipphörna tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Maria Carlsson's Klipphörna har haft sedan 1998-01-01. Maria Carlsson's Klipphörna har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Maria Carlsson's Klipphörna så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0122-18191.

Finspång arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Maria Carlsson's Klipphörna har idag 600516-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Maria Carlsson's Klipphörna

Herr- och damfrisering.

I Maria Carlsson's Klipphörna så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnstedt Karlsson, Maria Elisabeth som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .